Abdullah Qazimi viziton disa fshatra të Strugës
Sot vizituam fshatrat Livadhi, Koroshishtë dhe Dollogozhdë. Takuam banorë dhe afaristë, bashkëbiseduam për problemet që u tangojnë. U premtuam se me udhëheqjen time 4 vjeçare do të kujdesemi për ta dhe po ashtu ne do të jemi zëri i tyre në këshillim komunal.

Media