Fatmir Sabriu viziton fshatin Urviç

Fatmir Sabriu viziton fshatin Urviç

Sonte së bashku me ekipin tim vizituam një vend të mrekullueshëm dhe mikpritës siç është Urviçi. Pata mundësinë që për nga afër të ndëgjoj brengat dhe problemet me të cilat ballafaqohen banorët e Urviçit. Gjithashtu, para banorëve të Urviçit shpalosëm…