Kongresi i parë më 24 shkurt 2018

Kongresi i parë më 24 shkurt 2018

Më 24 shkurt 2018-të, në Holiday Inn /Shkup do të mbahet Kongresi i Parë i Lëvizjes BESA. Komisioni për Organizimin e Kongresit po e mbikëqyr procesin e zgjedhjeve të brendshme partiake i cili zhvillohet konform statutit dhe rregullores së Lëvizjes…

 Press konferencë në lidhje me vendimin e gjykatës

Press konferencë në lidhje me vendimin e gjykatës

Të nderuar përfaqësues të mediave, Të nderuar anëtarë dhe simpatizantë të Lëvizjes Besa, Pas një periudhe të vështirë që kaloi Lëvizja Besa, duke u përballur me shumë shpekulime dhe manipulime të drejtuara në adresë të partisë, përfundimisht kjo situatë e…