Bilall Kasami në tregun e gjelbërt: Zgjidhje e vetme është ndërtimi i parkingut nëntokësor
Dita e enjte gjithmonë të kujton ditën e pazarit. Sot Tregu i gjelbërt është një vend i lënë pas dore, i cili vetëm na kujton tollovinë me makinat dhe mungesën e parkingut. Zgjidhja është parkingu nëntokësor!

Media