Bilall Kasami takohet me ambasadorin grek në Shkup, z. Dimitris Yannakakis

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, së bashku me nënkryetarin, Kastriot Rexhepi realizuan takim me ambasadorin grek në Shkup, z. Dimitris Yannakakis.

Në këtë takim është diskutuar për aktualitetin politik në vend, proceset integruese dhe rëndësia e tyre. Kryetari Kasami falënderoi z. Yannakakis për mbështetjen që shtetit Grek po i jep Maqedonisë së Veriut. Gjithashty, kryetari Kasami shprehu gadishmërinë e tij dhe të Lëvizjes BESA për implementimin e plotë të Marrëveshjes së Prespës, e cila zgjodhi problemin shekullor në mes dy vendeve fqinje.

Takime të tilla konsultative, palët u dakorduan të realizojnë edhe në të ardhmen.

Lëvizja BESA
02.12.2019

Media