Касами: Граѓаните не се задоволни од актуелната градоначалничка и бараат промени во Тетово

Касами: Граѓаните не се задоволни од актуелната градоначалничка и бараат промени во Тетово

Лидерот на Движењето Беса и кандидат за градоначалник на Тетово, Билал Касами оствари средби со граѓаните во неколку изборни штабови во некои населби на општина Тетово. За време на посетата Касами беше информиран за состојбите на терен, додека тој ја пренесе…