Kasami: Takimi i Kovaçevskit për ta shpëtuar BDI-në – 20% duhet të zëvendësohet me Gjuhën Shqipe

Kasami: Takimi i Kovaçevskit për ta shpëtuar BDI-në – 20% duhet të zëvendësohet me Gjuhën Shqipe

Të nderuar përfaqësues të mediave Të nderuar qytetarë Lëvizja BESA në vazhdimësi ka vendosur gjithë potencialin politik, për të siguruar orientimin euro-atlantik të Maqedonisë së Veriut dhe rikonfirmojmë me bindje të thellë që e ardhmja e shtetit është në Bashkimin…

 Këto janë masat lehtësuese të propozuara nga Lëvizja BESA për qytetarët dhe ndërmarrjet

Këto janë masat lehtësuese të propozuara nga Lëvizja BESA për qytetarët dhe ndërmarrjet

Të nderuar përfaqësues të mediave, Të nderuar qytetarë, Lëvizja BESA është duke e përcjellë me shumë kujdes situatën e krijuar me përhapjen e pandemisë së virusit COVID-19 dhe normalisht përveç kujdesit maksimal që duhet t’i kushtohet respektimit të rekomandimeve nga…

 Press Konferencë nga lideri i BESËS, Bilall Kasami

Press Konferencë nga lideri i BESËS, Bilall Kasami

Të nderuar përfaqësues të mediave, Të nderuar qytetarë, Mosmbajtja e premtimeve të kësaj Qeverie është bërë përditshmëri. Por, fatkeqësisht kryeministri Zoran Zaev tani po shkel edhe marrëveshjet e arritura gjatë ndryshimeve kushtetuese. Para disa ditëve, në Kuvendin republikan, Qeveria e…

 Press konferencë e kryetarit Bilall Kasami

Press konferencë e kryetarit Bilall Kasami

Të nderuar përfaqësues të mediave, Të nderuar qytetarë. Për fat të keq, gjitha shqetsimet tona që i kemi paraqitur në opinionin publik rreth takimit të liderëve dhe problemeve në sferën juridike që ballafaqohet shteti u dëshmuan të sakta. Jemi dëshmitarë…