Lëvizja BESA: Decentralizimi i pushtetit lokal është një nga mekanizmat kyçe për zhvillimin më të shpejtë të njësive të vetqeverisjes lokale

Lëvizja BESA: Decentralizimi i pushtetit lokal është një nga mekanizmat kyçe për zhvillimin më të shpejtë të njësive të vetqeverisjes lokale

    Të nderuar përfaqësues të mediave, Të nderuar qytetarë,   Decentralizimi i pushtetit lokal është një nga mekanizmat kyçe për zhvillimin më të shpejtë të njësive të vetqeverisjes lokale.  Akti i dorëzimit të kompetencave për sektorin e urbanizmit nga Komuna e…

 Press konferencë

Press konferencë

Të nderuar përfaqësues të medieve, Të nderuar qytetar, Thirrëm këtë konferencë për shtyp për të njoftuar dhe dënuar rastin djeshëm, ku në mënyrë vandale u sulmua këshilltari i Lëvizjes Besa në Komunën e Ohrit, Xhemal Mena, nga këshilltari i BDI-së,…