Reagim nga Lëvizja BESA-Tetovë

Reagim nga Lëvizja BESA-Tetovë

REAGIM Të bazuar nga informacionet që na kanë ardhur nga banorët e Tetovës dhe fshatrave për rreth, që me rastin e festës së besimtarëve musliman, Kurban Bajramit, popullata që ka dalur të merret me shitblerjen e kurbanave, është penguar nga…