Lëvizja BESA: Decentralizimi i pushtetit lokal është një nga mekanizmat kyçe për zhvillimin më të shpejtë të njësive të vetqeverisjes lokale

Lëvizja BESA: Decentralizimi i pushtetit lokal është një nga mekanizmat kyçe për zhvillimin më të shpejtë të njësive të vetqeverisjes lokale

    Të nderuar përfaqësues të mediave, Të nderuar qytetarë,   Decentralizimi i pushtetit lokal është një nga mekanizmat kyçe për zhvillimin më të shpejtë të njësive të vetqeverisjes lokale.  Akti i dorëzimit të kompetencave për sektorin e urbanizmit nga Komuna e…

 Reagim nga Lëvizja BESA-Strugë

Reagim nga Lëvizja BESA-Strugë

REAGIM Të nderuar qytetarë,Te nderuara mediumeSipas denoncimeve të qytetarëve të ardhura në adresën tonë.Duket se avazi i vjetër po vazhdon!Si në mandatet e kaluara, poashtu edhe në këtë mandat kryetari i komunës z.R.Merko lejon në mënyrë flagrante të uzurpohen hapësirat…

 REAGIM

REAGIM

Në mënyrë mjaft të turpshme dhe tepër të ulët, është sulmuar Këshilltari i Lëvizjes BESA, në Komunën e Ohrit, Xhemal Mena nga Këshilltari i BDI-së. Lëvizja BESA dënon ashpër sulmin fizik ndaj Këshilltarit tonë, i cili po lufton dhe mbron…

 Press konferencë

Press konferencë

Të nderuar përfaqësues të medieve, Të nderuar qytetar, Thirrëm këtë konferencë për shtyp për të njoftuar dhe dënuar rastin djeshëm, ku në mënyrë vandale u sulmua këshilltari i Lëvizjes Besa në Komunën e Ohrit, Xhemal Mena, nga këshilltari i BDI-së,…