Lëvizja BESA

1 day 2 hours ago

Vazhduam me degën e Bërvenicës për të diskutuar dhe bashkëbiseduar për aktualitetin politik, njëherit për të falenderuar për angazhimin e dhënë në zgjedhjet lokale.

Lëvizja BESA

1 day 4 hours ago

Në Gostivar, me kryesinë e degës, sekretarët e Lëvizjes BESA diskutuan mbi situatën aktuale politike. Falenderim i veçantë për strukturat e Lëvizjes BESA në Gostivar!

Lëvizja BESA

1 day 6 hours ago

Falenderim i veçantë edhe për degën e Bogovinës Sekretarët e partisë takuan kryesinë e degës në Bogovinë, ku bashkëbiseduan mbi situatën aktuale politike dhe sfidat

Lëvizja BESA

3 days 4 hours ago

Në vazhdën e takimeve me kryesitë e degëve, sonte rradhën e kishte dega e Lëvizjes BESA në Saraj. Falenderim i veçantë për kontributin e dhënë

Lëvizja BESA

4 days 2 hours ago

Sekretarët e partisë Arjanit Hoxha dhe Adnan Azizi, nënkryetari Abdush Demiri, si dhe kryetari i komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu takuan kryesinë e degës së

Lëvizja BESA

4 days 4 hours ago

Vazhdojnë takimet me kryesitë e degëve të Lëvizjes BESA. Duke ju falenderuar për mundin dhe angazhimin e tyre në zgjedhjet lokale dhe duke bërë një

Lëvizja BESA

5 days 4 hours ago

Në vazhdën e takimeve me kryesitë e degëve, sonte sekretari gjeneral Arjanit Hoxha bashkë me nënkryetarin Abdush Demiri qëndruan në Strugë, ku takuan kryesitë e

Lëvizja BESA

6 days 3 hours ago

Sekretarët e Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha dhe Adnan Azizi sonte realizuan takim me kryesitë e degëve të Kumanovës dhe Likovës, ku falenderuan ata për angazhimin

Lëvizja BESA

1 week 1 day ago

Në këtë ditë të madhe përkujtojmë të gjithë ata që nuk kursyen asgjë për flamur e për atdhe. Përkulemi para veprave të tyre, nga Skënderbeu,

Lëvizja BESA

1 week 2 days ago

Lëvizja BESA: Shembulli i Shqipërisë dhe Kosovës duhet ndjekur edhe nga Maqedonia e Veriut Lëvizja BESA e përshëndet vendimin e përbashkët të qeverive të Kosovës