Bilall Kasami

1 day 1 hour ago

Sot, u mbajt seanca e rradhës e Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Pollogut së bashku me të gjithë kryetarët e komunave të këtij

Bilall Kasami

1 day 3 hours ago

Kënaqësi të mirëpres në takim pune një delegacion nga Austria, në përbërje: Dr. Kristian Moser – profesor dhe Zëvendëspresident i Dhomës së Tregtisë së Austrisë

Bilall Kasami

1 day 23 hours ago

Një iftar më ndryshe. Bashkë me këshilltarët komunal, sot, sofrën e iftarit e begatuam me punonjësit e Njësisë Territoriale kundër Zjarrit, ata që sakrifikojnë jetrat

Bilall Kasami

2 days 4 hours ago

Sot, përkujtojmë 23 vjetorin e rënies heroike të dëshmorit Mujdin Aliu nga Poroji i Tetovës dhe i jemi mirënjohës pa fund veprës dhe heroizmit të

Bilall Kasami

2 days 8 hours ago

I nderuar të marr pjesë në promovimin e projektit “ Super shkolla”, bashkë me zëvendësambasdorin e delegacionit të BE-së, Xhulian Baffalo dhe nxënësit e shkollës

Bilall Kasami

2 days 23 hours ago

Në vazhdën e aktiviteteve gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, kënaqësi që sonte isha i ftuar për iftar në Mektebin "Kopshti i Xhenetit", ku stafi

Bilall Kasami

4 days 1 hour ago

Bashkë me stafin e Shoqatës "Agimi i bamirësisë - Tetovë", sot bëmë përgatitjen dhe shpërndarjen e mbi 1000 iftareve për nevojtarët dhe studentët. Puna e

Bilall Kasami

4 days 1 hour ago

Bilall Kasami

5 days 2 hours ago

Shtatë ditë punë dhe përkushtim për Tetovën tonë!✅

Bilall Kasami

6 days 58 minutes ago

Kënaqësi që sot të shoh nga afër derbin e qytetit Shkëndija vs Renova. Dy klube me traditë që me krenari i'u themi se janë ambasadorët

Bilall Kasami

1 week 7 hours ago

I nderuar të marr pjesë në panel diskutimin e frytshëm dhe reflektues në Tiranë nën moton "Të bashkuar dhe jo të ndarë", të organizuar nga

Bilall Kasami

1 week 22 hours ago

Sonte, në nder të 8 prillit Ditës Ndërkombëtare të Romëve, kisha kënaqësinë të jem i ftuar në Iftar nga qytetarët romë. Në dinjitetin e kësaj

Bilall Kasami

1 week 1 day ago

Pamje gjatë shënimit të 8 prillit, ditës ndërkombëtare të Romëve!

Bilall Kasami

1 week 1 day ago

Sot, shënojmë 8 prillin ditën ndërkombëtare të Romëve, andaj, së bashku me përfaqësues të kabinetit tim dhe të Sektorit për Veprimtari Publike, në sallën e

Bilall Kasami

1 week 1 day ago

Pamje gjatë ngjarjes e cila shënoi themelimin e rrjeteve të qendrave rinore organizuar nga CID dhe mbështetur nga CED në kuadër të projektit "Pjesëmarrja (lokale)

Bilall Kasami

1 week 1 day ago

Kënaqësi që sot të marr pjesë në ngjarjen që shënon themelimin e rrjeteve të qendrave rinore organizuar nga Qendra për Dialog Interkulturor (CID) mbështetur nga

Bilall Kasami

1 week 2 days ago

Sot, në mbledhjen 9-të të Këshillit Komunal, këshilltarët komunal të Lëvizjes BESA dhe partnerët e koalicionit, votuan PRO pezullimit të bllokut urban 57/A me çka

Bilall Kasami

1 week 2 days ago

Pamje gjatë shënimit të ditës botërore të shëndetësisë njëkohësisht festimin e patronatit të shkollës së mesme të mjekësisë!

Bilall Kasami

1 week 2 days ago

Në ditën ndërkombëtare të shëndetësisë e cila përkon së bashku me patronatin e shkollës së mesme medicinale, sot, së bashku U.D drejtorin, Binas Pajazitin e

Bilall Kasami

1 week 2 days ago

I nderuar të marr pjesë në iftarin tradicional të organizuar nga Bashkësia Fetare Islame - Myftinia Tetovë. 🕌😇 Pas dy viteve të kaluara larg njëri

Bilall Kasami

1 week 4 days ago

Në ambasadën e Ukrainës në Shkup, sot së bashku me zëvendës-kryetarin e Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha, realizuam takim me ambasadoren Natalia Zadorozhny. Gjatë takimit znj.

Bilall Kasami

2 weeks 1 day ago

Të dashur besimtarë dhe ju të gjithë bashkëqytetarë, më lejoni që në emrin tim dhe në emër të Lëvizjes BESA, të gjithë qytetarëve t’ju përcjell

Bilall Kasami

2 weeks 1 day ago

Edhe këtë muaj realizova takimin e hapur me qytetarët, për t’i dëgjuar hallet dhe problemet e tyre. Komuna e Tetovës do vazhdoj të jetë e

Bilall Kasami

2 weeks 1 day ago

Pamje gjatë takimit vëllazëror me kryetarin e komunës së Gjilanit, Alban Hyseni si dhe deklarata e përbashkët për shtyp!