Bilall Kasami

11 hours 34 minutes ago

Pastërtia është pjesë e kulturës sonë! Tetova është e të gjithëve. Bashkërisht të kujdesemi për ambientin tonë. #Bashkë_për_qytetin_tonë ---------------- Чистотата е дел од нашата култура!

Bilall Kasami

12 hours 59 minutes ago

Jemi këtu për të gjetur zgjidhje, gjithmonë me qytetarët!

----------

Тука сме да најдеме решенија, секогаш со граѓаните!

Bilall Kasami

16 hours 52 minutes ago

Pastërtia është pjesë e kulturës sonë! Me këtë mesazh, së bashku me “Shoqata Multikultura” zhvilluam një aktivitet ndërgjegjësues e simbolik për shitësit ambulant tek "Tregu

Bilall Kasami

18 hours 13 minutes ago

Pas shumë ankesave të marra në drejtim të komunës, sot, së bashku me përfaqësues të Ndërmarrjes Publike Komunale, Sektorin për Veprimtari Komunale vizituam lagjen Drenovec

Bilall Kasami

21 hours 19 minutes ago

Pa dallim, Tetova u përket të gjiithëve!

•••••••••••••••

Без разлика, Тетово им припаѓа на сите!

Bilall Kasami

1 day 20 hours ago

Qyteti është i të gjithëve pa dallim, I nderuar, që sot të marr pjesë në ngjarjen e rëndësishme që ka për qëllim shkëmbimin e përvojave,

Bilall Kasami

2 days 13 hours ago

Fjala ime përshëndetëse në përvjetorin e 14-të të Këndit Amerikan 🇺🇸

••••••••••••

Мојот поздравен говор по повод 14-годишнината од Американското катче 🇺🇸

Bilall Kasami

2 days 17 hours ago

I nderuar të marr pjesë në manifestimin e 14-të vjetorit të Këndit Amerikan në Tetovë së bashku me ambasadoren amerikane 🇺🇸 znj.Kate Marie Byrnes. Përgjatë

Bilall Kasami

2 days 20 hours ago

PREMTIM i dhënë, i REALIZUAR ✅ Të dashur qytetarë, Ashtu siç u zotova, sot kanë filluar punimet për rikonstruimin e ujësjellësit në lagjen Dardania, problematik

Bilall Kasami

3 days 20 hours ago

Ju ftoj të më ndiqni sonte në Tv Koha - Tetovë!

Bilall Kasami

4 days 10 hours ago

Të dashur qytetarë, I shqetësuar për kaosin urbanisitik që shkaktohet në Kodrën e Diellit sidomos ditëve të fundjavës, mungesën e parkingjeve, i'u njoftoj se si

Bilall Kasami

4 days 18 hours ago

Pas gati tre javësh kërkim, sot fatkeqësisht është gjetur i vdekur bashkëqytetari ynë Eqrem Lutfiu - Iqo. Falënderoj nga zemra ekipin e shtabit të emergjencës,

Bilall Kasami

5 days 16 hours ago

Pas nje defekti disa ditor, sot ekipi i Ndërmarjes Publike Komunale e përfundoi sanimin e gypit dhe tanimë nëpër shtëpitë e qytetarëve vetëm se ka

Bilall Kasami

6 days 18 hours ago

Xhumanë e kësaj jave e kalova në lagjen Drenovec. Bashkëbiseduam me banorët e lagjes për problemet që i tangojnë. U dakorduam që të fillojmë me

Bilall Kasami

1 week 9 hours ago

Akt i tmerrshëm djegia e mbeturinave, hapësira publike është e të gjithëve dhe të gjithë duhet të kujdesemi si për shtëpinë tonë. Këto skena nuk

Bilall Kasami

1 week 13 hours ago

Sot, realizova takim me ministrin e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini. Në takim biseduam për bashkëpunim në shumë projekte infrastrukturore, e në veçanti

Bilall Kasami

1 week 22 hours ago

Në ambientet e komunës së Tetovës mirëprita drejtorin e Qendrës për Edukim dhe Zhvillim (CED), z. Metin Muaremi me të cilin bashkëbiseduam për fuqizimin e

Bilall Kasami

1 week 1 day ago

Qytetarë të nderuar, Ju njoftojmë se punëtorët e Ndërmarrjes Publike Komunale "Tetova"- Tetovë sot pas shumë përpjekjeve dhe me vendosshmërinë e tyre për të sanuar

Bilall Kasami

1 week 1 day ago

Takim vëllazëror me mikun tim, presidentin e Shqipërisë z.Ilir Meta. Edhe një herë konfirmuam rolin e përbashkët në rrugën euroatlantike. Po ashtu kornizë e bisedës

Bilall Kasami

1 week 1 day ago

Sot, prita në takim përfaqësuesit e Lëvizjes "ANTI-BIXHOZ". Biseduam për mundësitë e dislokimit të kazinove dhe mënyrën sesi të bëjmë më të mirën për qytetin

Bilall Kasami

1 week 2 days ago

Të dashur qytetarë, Ashtu siç e dini, Tetova një kohë të gjatë ndjen mungesën e parkingjeve, kaosi urbanistik dhe mungesa e parkingjeve e kanë shoqëruar

Bilall Kasami

1 week 4 days ago

Të dashur tetovarë, gjatë kësaj periudhe të ftohtë dimri, ne ballafaqohemi me problemin e mospasjes së ujit nëpër shtepitë tona. E gjithë kjo si pasojë

Bilall Kasami

1 week 6 days ago

Gezuar Krishtlindjet, shëndet dhe lumturi në familjet Tuaja!
-----------
Среќен Божиќ, здравје и среќа на вашите семејства!

Bilall Kasami

2 weeks 14 hours ago

Takim në lagjen Dardania