Lëvizja BESA

2 days 17 hours ago

Kasami: Takimi i Kovaçevskit për ta shpëtuar BDI-në – 20% duhet të zëvendësohet me Gjuhën Shqipe levizjabesa.mk/kasami-takimi-i-kovacevskit-per-ta-shpetuar-bdi-ne-20-duhet-te-zevendesohet-me-gjuhen-shqipe/

Lëvizja BESA

2 days 18 hours ago

Të nderuar përfaqësues të mediave Të nderuar qytetarë Lëvizja BESA në vazhdimësi ka vendosur gjithë potencialin politik, për të siguruar orientimin euro-atlantik të Maqedonisë së

Lëvizja BESA

3 days 17 hours ago

KOMUNIKATË Lëvizja BESA ka mbajtur tubim me mërgimtarët në Leverkuzen të Gjermanisë ku edhe ka zgjedhur strukturat e reja, kryetarin e nëndegës si dhe kryesinë

Lëvizja BESA

1 week 1 day ago

Të dashur bashkëatdhetarë në Leverkuzen të Gjermanisë 🇩🇪 Ju ftojmë të gjithëve të merrni pjesë në Tubimin e Lëvizjes BESA të shtunën me datë 05.11.2022

Lëvizja BESA

1 week 1 day ago

HOXHA: Unifikim mbarë shqiptar për heqjen e “20%” dhe vendosjen e gjuhës shqipe në kushtetutë levizjabesa.mk/hoxha-unifikim-mbare-shqiptar-per-heqjen-e-20-dhe-vendosjen-e-gjuhes-shqipe-ne-kushtetute/

Lëvizja BESA

1 week 1 day ago

Të nderuar përfaqësues të mediave, Të dashur qytetarë, Lëvizja BESA në vazhdimësi ka dëshmuar maturinë politike në momente shumë të rëndësishme për të ardhmen e

Lëvizja BESA

1 week 2 days ago

SEJDIU: Qeveria dëmton komunat, urgjentisht të rishikohet vendimi për ndërrmarjet publike komunale për ndriçim publik levizjabesa.mk/sejdiu-qeveria-demton-komunat-urgjentisht-te-rishikohet-vendimi-per-nderrmarjet-publike-komunale-per-ndricim-publik/

Lëvizja BESA

1 week 2 days ago

Konferenca për shtyp e nënkryetarit të Lëvizjes BESA, njëherit edhe kreu i Komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu