Bilall Kasami

19 hours 49 minutes ago

Sot, u mbajt seanca e rradhës e Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Pollogut së bashku me të gjithë kryetarët e komunave të këtij

Bilall Kasami

21 hours 25 minutes ago

Kënaqësi të mirëpres në takim pune një delegacion nga Austria, në përbërje: Dr. Kristian Moser – profesor dhe Zëvendëspresident i Dhomës së Tregtisë së Austrisë

Bilall Kasami

1 day 17 hours ago

Një iftar më ndryshe. Bashkë me këshilltarët komunal, sot, sofrën e iftarit e begatuam me punonjësit e Njësisë Territoriale kundër Zjarrit, ata që sakrifikojnë jetrat

Bilall Kasami

1 day 22 hours ago

Sot, përkujtojmë 23 vjetorin e rënies heroike të dëshmorit Mujdin Aliu nga Poroji i Tetovës dhe i jemi mirënjohës pa fund veprës dhe heroizmit të

Bilall Kasami

2 days 2 hours ago

I nderuar të marr pjesë në promovimin e projektit “ Super shkolla”, bashkë me zëvendësambasdorin e delegacionit të BE-së, Xhulian Baffalo dhe nxënësit e shkollës

Bilall Kasami

2 days 17 hours ago

Në vazhdën e aktiviteteve gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, kënaqësi që sonte isha i ftuar për iftar në Mektebin "Kopshti i Xhenetit", ku stafi

Bilall Kasami

3 days 19 hours ago

Bashkë me stafin e Shoqatës "Agimi i bamirësisë - Tetovë", sot bëmë përgatitjen dhe shpërndarjen e mbi 1000 iftareve për nevojtarët dhe studentët. Puna e

Bilall Kasami

3 days 19 hours ago

Bilall Kasami

4 days 20 hours ago

Shtatë ditë punë dhe përkushtim për Tetovën tonë!✅

Bilall Kasami

5 days 18 hours ago

Kënaqësi që sot të shoh nga afër derbin e qytetit Shkëndija vs Renova. Dy klube me traditë që me krenari i'u themi se janë ambasadorët

Bilall Kasami

1 week 1 hour ago

I nderuar të marr pjesë në panel diskutimin e frytshëm dhe reflektues në Tiranë nën moton "Të bashkuar dhe jo të ndarë", të organizuar nga

Bilall Kasami

1 week 16 hours ago

Sonte, në nder të 8 prillit Ditës Ndërkombëtare të Romëve, kisha kënaqësinë të jem i ftuar në Iftar nga qytetarët romë. Në dinjitetin e kësaj

Bilall Kasami

1 week 19 hours ago

Pamje gjatë shënimit të 8 prillit, ditës ndërkombëtare të Romëve!

Bilall Kasami

1 week 21 hours ago

Sot, shënojmë 8 prillin ditën ndërkombëtare të Romëve, andaj, së bashku me përfaqësues të kabinetit tim dhe të Sektorit për Veprimtari Publike, në sallën e

Bilall Kasami

1 week 23 hours ago

Pamje gjatë ngjarjes e cila shënoi themelimin e rrjeteve të qendrave rinore organizuar nga CID dhe mbështetur nga CED në kuadër të projektit "Pjesëmarrja (lokale)

Bilall Kasami

1 week 1 day ago

Kënaqësi që sot të marr pjesë në ngjarjen që shënon themelimin e rrjeteve të qendrave rinore organizuar nga Qendra për Dialog Interkulturor (CID) mbështetur nga

Bilall Kasami

1 week 1 day ago

Sot, në mbledhjen 9-të të Këshillit Komunal, këshilltarët komunal të Lëvizjes BESA dhe partnerët e koalicionit, votuan PRO pezullimit të bllokut urban 57/A me çka

Bilall Kasami

1 week 1 day ago

Pamje gjatë shënimit të ditës botërore të shëndetësisë njëkohësisht festimin e patronatit të shkollës së mesme të mjekësisë!

Bilall Kasami

1 week 2 days ago

Në ditën ndërkombëtare të shëndetësisë e cila përkon së bashku me patronatin e shkollës së mesme medicinale, sot, së bashku U.D drejtorin, Binas Pajazitin e

Bilall Kasami

1 week 2 days ago

I nderuar të marr pjesë në iftarin tradicional të organizuar nga Bashkësia Fetare Islame - Myftinia Tetovë. 🕌😇 Pas dy viteve të kaluara larg njëri

Bilall Kasami

1 week 3 days ago

Në ambasadën e Ukrainës në Shkup, sot së bashku me zëvendës-kryetarin e Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha, realizuam takim me ambasadoren Natalia Zadorozhny. Gjatë takimit znj.

Bilall Kasami

2 weeks 19 hours ago

Të dashur besimtarë dhe ju të gjithë bashkëqytetarë, më lejoni që në emrin tim dhe në emër të Lëvizjes BESA, të gjithë qytetarëve t’ju përcjell

Bilall Kasami

2 weeks 20 hours ago

Edhe këtë muaj realizova takimin e hapur me qytetarët, për t’i dëgjuar hallet dhe problemet e tyre. Komuna e Tetovës do vazhdoj të jetë e

Bilall Kasami

2 weeks 23 hours ago

Pamje gjatë takimit vëllazëror me kryetarin e komunës së Gjilanit, Alban Hyseni si dhe deklarata e përbashkët për shtyp!