Fatmir Sabriu viziton fshatin Urviç
Sonte së bashku me ekipin tim vizituam një vend të mrekullueshëm dhe mikpritës siç është Urviçi. Pata mundësinë që për nga afër të ndëgjoj brengat dhe problemet me të cilat ballafaqohen banorët e Urviçit.
Gjithashtu, para banorëve të Urviçit shpalosëm programin dhe platformën tonë politike për këto zgjedhje lokale. ZOTOHEM se bashkarisht me banorët e Urviçit do gjejmë zgjidhje për të gjitha problemet që i tangojnë këtë vendbanim.
Për një frymë të re, me rininë për komunën e qytetarit.

Media