Forumi i Gruas i Lëvizjes BESA, realizoi trajnim dy ditor në Strugë

Forumi i Gruas i Lëvizjes BESA, me datë 29-30.06.2019 ka zhvilluar trajnim një ditor në qytetin e Strugës. Trajnimi kishte për synim forcimin e rolit të gruas në politikë dhe forcimin e kapaciteve të tyre intelektuale.

Temat e trajnimit ishin: “Roli i gruas në politikë” dhe “Aktivizmi i gruas shqiptare dhe paraqitja publike”.

besabese