Forumi Rinor i Lëvizjes BESA, organizoi kamping në malin Sharr (FOTO)

Me datë 28/06/2019 dhe 29/06/2019 Forumi Rinor i Lëvizjes BESA organizoi fazën e parë të projektit “Kamping 2019.”
Faza e parë e këtij projekti u realizua në bukuritë natyrore, por të painvestuara dhe të pashfrytezuara të malit Sharr.

Image may contain: 6 people, fire and nightImage may contain: one or more people, tree, grass, outdoor and nature

Image may contain: 16 people, people smiling, outdoor and nature

Image may contain: one or more people and outdoor

Image may contain: 1 person, standing, mountain, sky, tree, outdoor and natureImage may contain: one or more people, people standing, mountain, sky, tree, outdoor and natureImage may contain: one or more people, people standing, sky, mountain, outdoor, nature and waterImage may contain: tree, sky, plant, outdoor and nature

Image may contain: outdoor

Image may contain: 1 person, grass, outdoor and nature

 

besabese