Forumi Rinor i Lëvizjes BESA priti mërgimtarët në një mënyrë të veçantë dhe iu uroj mirëseardhje

Forumi Rinor i Lëvizjes BESA sot në një mënyrë të veçantë, priti mërgimtarët dhe iu uroj mirëseardhje. Në shenjë respekti, mërgimtarëve iu dhurua nga një shishe uji dhe nga një plis. Pas një ore aktivitet kur gjithë në kufi e përshëndetën këtë iniciativeë, dikujt i pengoi dhe një zyrtar shqiptar i policisë njoftoi përfaqësuesin e Forumit Rinor se duhet të largohen nga pika kufitare dhe të mos vazhdojnë me aktivitetin.

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 6 people, people standing and outdoor

Image may contain: 7 people, people smiling, people standing, sky and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing, car, tree, outdoor and nature

Image may contain: 1 person, standing, car and outdoor

Image may contain: one or more people, car and outdoor

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing, car and outdoor

Image may contain: one or more people, car and outdoor

Image may contain: 2 people, people smiling, car and outdoor

Image may contain: one or more people, car and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Image may contain: one or more people, car and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing, car and outdoor

Image may contain: 1 person, car and outdoor

Image may contain: one or more people and outdoor

 

besabese