Kasami takohet me ambasadorin Polak, Vojcieh Ticinjski

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami i shoqëruar nga nënkryetari Kastriot Rexhepi pritën në takim ambasadorin e Republikës së Polonisë, Vojcieh Ticinjski.

Në hapësirat e selisë qendrore të Lëvizjes BESA, në takim u diskutua për situatën aktuale politike në vend, në theks të veçantë proceset integruese si dhe zgjedhjet e parakohshme parlamentare të cilat do të mbahen më 12 prill 2020. Kryetari Kasami e njoftoi shkëlqesinë e tij, Ticinjski për kontributin e Lëvizjes BESA si parti opozitare në procesin e ndryshimeve kushtetuese si parakusht të anëtarsimit të vendit në NATO.

Lëvzja BESA do të vazhdojë edhe më tutje të angazhohet në interes të qytetarëve duke këmbëngulur në reformat e duhura si parakusht për marrjen e datës për aderim në Bashkimin Evropian.

Të dy palët u dakorduan që takime të ngjajshme të realizohen edhe në të ardhmen.

Zyra për informim
Lëvizja BESA
13.11.2019

Media