Kongresi i parë më 24 shkurt 2018

Më 24 shkurt 2018-të, në Holiday Inn /Shkup do të mbahet Kongresi i Parë i Lëvizjes BESA.

Komisioni për Organizimin e Kongresit po e mbikëqyr procesin e zgjedhjeve të brendshme partiake i cili zhvillohet konform statutit dhe rregullores së Lëvizjes BESA

Komisioni për Organizimin e Kongresit po bënë përgatitjet përfundimtare që Kongresi i Parë i Lëvizjes Besa të dal sa më dinjitoz, ashtu siç e meriton Lëvizja BESA dhe gjithë anëtarësia e saj.

admin

Leave a Reply