Kryetari Bilall Kasami uron Vjosa Osmanin

Institucionet funksionale dhe legjitime janë parakusht i zhvillimit të një shteti bashkëkohor. Sot Parlamenti i Republikës së Kosovës me zgjedhjen e Presidentes Vjosa Osmani përforcoi bindjen e mëhershme për avancimin e institucionalizmit dhe kulturës demokratike.

Në emrin tim dhe të Lëvizjes BESA uroj Presidenten Vjosa Osmani dhe qytetarët e Republikës së Kosovës, me dëshirën që ky mandat të shënoj arritjet më të mëdha të shtetit në drejtim të anëtarësimit në NATO dhe BE, si dhe zhvillimit të brendshëm!

Urime Kosovë!🇽🇰

04.04.2021

Bilall Kasami

besabese