Kryetari i Lëvizjes BESA, Kasami, vizitoi banorët e Lubotenit

Vizitë dhe mbështetje banorëve të Lubotenit, pas aksionit policor kundër prodhuesve të duhanit. Rrëfimet e banorëve ishin të tmerrshme, ua kishte kthyer kujtimet e vitit 2001. U solidarizova me ta dhe iu dhashë mbështetjen time dhe të subjektit politik, duke shprehur mbeshtetje maksimale dhe duke ngritur çështjen e Lubotenit edhe në Kuvendin republikan nga ana e deputetëve tonë.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing, shoes, sky and outdoorImage may contain: 3 people, people standing, child and outdoor

besabese