Kryetari Kasami dhe deputetja e Teuta Bilalli takuan Kryetarin e Kuvendit të Shqipërisë z. Gramoz Ruçi

Sot së bashku me deputetën, Teuta Bilalli takuam Kryetarin e Kuvendit të Shqipërisë z. Gramoz Ruçi, i cili po qendron në vizitë zyrtare.

Në takim biseduam mbi procesin historik që po kalon vendi, si dhe për kërkesat që Lëvizja BESA, i ka drejtuar në instutucionet shtetërore, Qeveri dhe Kuvend, për avansimin e të drejtave të Shqiptarëve në Maqedoni.

Kërkova mbështetje institucionale nga shteti shqiptar përgjatë këtij procesi për të mbyllur kërkesat historike të shqiptarëve për barabarësi si vlera europiane dhe të vendeve të NATO-s.

besabese