Kryetari Kasami takoi ambasadorin e OSBE-së, Clemens Koja

Kryetari i Lëvizjes BESA, Billall Kasami i shoqëruar nga nënkryetari Kastriot Rexhepi, priti ambasadorin e OSBE-së Clemens Koja, i shoqëruar nga shefi i sektorit politik, Jeff Bieley.

Në takim u diskutua për situatën aktuale politike në vend dhe zgjedhjet e parakohshme parlamentare, për ndryshimin e sistemit zgjedhor dhe për sistemin e drejtësis në vend.

Kryetari Kasami shprehi gadishmërinë e tij dhe të Lëvizjes BESA që do të kontribuojnë për mbarvajtjen e zgjedhjeve në mënyrë të rregullt, fer dhe demokratike. Gjithashtu, kryetari Kasami ripërsëriti qëndrimin se Lëvizja BESA do të vazhdojë t’i përkrah reformat që janë në të mirën e vendit.

Takime të tilla konsultative, palët u dakorduan të realizojnë edhe ne të ardhmen.

Lëvizja BESA
11.12.2019

Media