Kryetari Kasami vizitoi fshatrat shqiptar të Dollnenit

Isha i nderuar që sot të qëndrojë në Komunën e Dollnenit për t’i vizituar fshatrat, Cërnilishtë, Debresht dhe Zhitoshë, për të takuar strukturat e Lëvizjes BESA. Biseduam për problematikat e kësaj ane dhe për zgjidhjen e problemeve si subjekt politik që jemi në Qeveri.

Kjo komunë njihet në vend për prodhimin e duhanit. Edhe pse kishte disa pakënaqësi rreth shitjes së duhanit, falë Ministrit të Bujqësisë Arjanit Hoxha, kjo problematikë është zgjidhur, duke mundësuar që edhe teprica e mbetur e duhanit të blihet nga duhanprodhuesit.

Me politikat tona konstruktive në qeveri, çdo qytetari do t’i mundësojmë zgjidhje të problemeve të tyre dhe do të jemi në shërbim të të gjithë qytetarëve në Maqedoninë e Veriut.

17.03.2021

Bilall Kasami, kryetar i Lëvizjes BESA

 

besabese