KUMTESË| Kandidatët për deputet nga Lëvizja BESA, lista e plotë

Lëvizja BESA ka mbajtur mbledhjen e Kuvendit Qendror, ku është diskutuar rreth aktualitetit politik si dhe për kandidatët për deputet. Në këtë mbledhje është votuar edhe lista e kandidatëve për deputet nëpër njësi zgjedhore.

Lista e plotë;

Njësia zgjedhore 1:

Kastriot Rexhepi

Jonuz Fejzulahu

Njësia zgjedhore 2:

Bastri Bajrami

Shenasi Xheladini

Njësia zgjedhore 5:

Melinda Rashidi

Njësia zgjedhore 6:

Bilall Kasami

Fadil Zendeli

Hatije Etemi

Abdush Demiri

Fatlinda Jaja

Fatmir Sabriu

Florie Sinani

Isein Ajdari

Adnan Azizi

Zyra për informim

Lëvizja BESA

Shkup 09.03.2020

Media