Lagja e Trimave sonte mirëpriti Kryetarin Bilall Kasami

Vazhdojnë takimet dhe aktivitetet intensive të kryetarit Bilall Kasami dhe komisionit për organizimin e kongresit të parë të Lëvizjes Besa.
Sonte në Lagjen e Trimave të Kumanovës, në prezencë të kryetarit Bilall Kasami, deputetit Fadil Zendeli, dhe disa nga anëtarët e komisionit për organzimin e Kongresit, delegatët e Forumit Rinorë të Kumanovës, regjistruan edhe degën e Forumit Rinor me në krye studentin e informatikës, Kastriot Jasharin, si dhe regjistrimin e nëndegës me në krye magjistrin e shkencave teknike, Agim Bislimin.

[vc_gallery images=”1518,1517,1516,1515,1514,1512,1513,1511,1510″]