Letër falenderimi për kryetarin Bilall Kasami nga Oda Ekonimike e Maqedonisë Veri-Perëndimore

Për Lëvizjen BESA bizneset janë forca motorike që i vendos në lëvizje të gjitha institucionet e tjera të një shteti. Ne si parti politike në asnjë moment nuk do të përfshihemi në aktivitete që janë ekskluzivisht aktivitete afariste, por gjithmonë do të qëndrojmë në krah të bizneseve, në veçanti atyre shqiptare të organizuara rreth OEMVP-së. Suksesi Juaj është mundësi për ne që të vazhdojmë angazhimin tonë për një shtet me insitucione që do të jenë në shërbim të bizneseve dhe shoqërisë.
Urimët më të sinqerta.

Bilall Kasami, Kryetar i Lëvizjes BESA.

besabese