Lëvizja BESA: BDI të tregoj ku i merr paratë e koncertit!
Partia shqiptare e cila do  festoj 20 vjetorin e themelimit me një mega koncert 
me këngëtarë  estradës shqiptare, do t’i kushtoj me mijëra euro. Obligimi i tyre 
si subjekt politik është  tregojnë se me çfarë parash do t’i paguajnë këngëtarët 
 këtë krizë globale me çmime statosferikeBDI  bëj transparente  gjitha 
detajet për këtë mega koncert mijëra eurosh.  
Ky subjekt politik  vend  parat e tyre t’i destinojë  zbutjen e krizës  
qytetarëveata po i shfrytëzojnë për aheng, duke e ditur se pjesa  e madhe e 
qytetarëve nuk kanë para as për një thes miell.
Lëvizja BESA kërkon urgjentisht  mbajtjen e zgjedhjeve  parakohshme parlamentare dhe rrëzimin e kësaj qeverie 
 për synim ka vetëm kriminkorrupsionin dhe pasurimin e disa individëve  
kurriz  qytetarëve. 
Lëvizja BESA 
02.06.2022 

Media