Lëvizja BESA: Çka feston BDI-ja?
Kriza ekonomike nëpër  cilën kalon vendi është tejet e vështirëpër çdo ditë 
mirëqenia është  nivelin   ulët. Shtrenjtimi i derivateve  naftësrritja e 
çmimit  produkteve ushqimorerritja e çmimit  energjisë elektrike e shumëçka 
tjetër është e papërballueshme për çdo familje  vend. Duke u përballur me këtë 
krizë  madheTetova këto ditë u përball edhe me fatkeqësi natyrorerreshjet e 
rrëmbyeshme  shiut bllokuan qytetin e Tetovës  bashku me fshatrat e 
MalësisëDy ditë pas vërshimeveTetovën e kaploi tymi i zinjë zjarr i madh 
shpërtheu  një depo fabrike  Tetovë. Pas gjjithë këtyre vështirësive dhe 
momenteve kritike, BDI po e sheh  arsyeshme  festoj  Tetovëpikërisht  
sheshin “Iliria“, ku qeveria   cilën bën pjesë BDI nuk e pa  arsyeshme  vijë 
 Tetovë dhe  shoh çfarë ndodh. 
Çfarë feston BDI  Tetovëvërshimet  cilat kapluan Tetovënapo dëshirojnë  
bëjnë festë se qytetarët i kanë  shprazur frigoriferët. Apo po festojnë djegien e 
fabrikës. A, nuk ju vjen turp  para këngëtarëve  cilët do paguhen nga 8000 
euro t’i nxjerrim qytetarët  cilët nuk kanë qindarka  xhep? Çdo mendje e 
shëndosh do kishte reflektuar për t’u anuluar ky koncertpor si duket qejfet e tyre 
janë përpara popullit dhe fatkeqësive  tyre! 
 
03.06.2022 

Media