Lëvizja BESA: Dënojmë protestat e dhunshme – pushteti të reagojë  profesionalisht, mjaft më inskenime ndaj shqiptarëve
Lëvizja BESA dënon formën e dhunshme  protestave  po zhvillohen  Shkup 
sidomos gjatë mbrëmjes  djeshme dhe sonte. Lëvizja BESA dënon vandalizmin  
ndaj pronave private  Çarshinë e Shkupit dhe bën thirrje   gjitha palët  
ruajnë qetësinë dhe sigurinë publike  dhe  protestohet  mënyrë paqësore.  
Protesta e dhunshme cënojnë  drejtën e qytetarëve  tjerë dhe shtojnë 
pasigurinë  vend.  vazhdimësi shqiptarët kanë qenë viktimë e inskenimeve  
ndryshme   gjithë pushteteve deri  taniandaj apelojmë deri te pushteti  
 reagojë  mënyrë profesionale dhe  shpejtë për  ruajtur qetësinë dhe 
pronën e qytetarëve  mos lihet dyshim se mund  bëhet fjalë përsëri për 
ndonjë inskenim.  
Poashtu ftojmë  gjithë aktorët politik  vend   këto momente  
rëndësishme   orientimit euro-integrues gjithë  japim maksimumin   
ruhet qetsia dhe stabiliteti i vendit si dhe  japim kontributin maksimal për  
përshpejtuar fillimin e negociatave për antarësim  Bashkimin Evropian. 
Lëvizja BESA 
06.07.2022 

Media