Lëvizja BESA zgjedh nënkryetarët dhe sekretarin gjeneral
KOMUNIKATE 
 
Sot, me datë 31.05.2022, kryesia qendrore e Lëvizjes BESA mbajti mbledhjen e saj 
 parë ku u zgjodhën organet e partisë duke filluar nga nënkryetarëtsekretarin 
gjeneral si dhe zëdhënësin e partiseMe shumicë votash kryesia qendrore për 
nënkryetar zgjodhiFatmir LimaninBlerim Sejdiun dhe Besa Kadriun. Po ashtu, 
sekretar gjeneral u zgjodh Abdush Demirindërsa zëdhënës i partisë u zgjodh 
Faruk Avdiu. 
 
Gjithashtu këtë mbledhje u diskutua edhe mbi situatën politike  vend dhe se 
cilat veprime duhet  merren  tejLëvizja BESA konsideron se zgjedhjet e 
parakohshme parlamentare janë opsioni i duhur pasi qeveria aktuale nuk ka 
kredibilitet për  udhëhequr me  ardhmen e vendit dhe se vendi duhet  shkoj 
sa  parë  zgjedhje parlamentare. 
 
Lëvizja BESA 
31.05.2022 

Media