Press konferencë nga Forumi Rinor i Lëvizjes BESA

Të nderuar përfaqësus të mediave;

Të nderuar qytetarë;

Situata politike në Maqedoninë e Veriut, vazhdon të mbetet kaotike dhe me pak shpres për ndërtimin e një të ardhme të shëndosh dhe kualitative. Tetova vazhdon të përballet me probleme të shumta, për ujin e pijshëm, rrugët me gropa e shumë probleme të tjera që u tangojnë qytetarëve.

Kryetarja e Komunës aspak nuk kujdesët për hallet e qytetarëve, por kujdesët vetëm për interesat personale dhe klanore.

Po ua përmendi borxhet që ka kryetarja e komunës ndaj qytetarëve të Tetovës:

Ndërtimi i bulevardit v.s Bato

Ndërtimi i stacionit te autobusve

Vënia në funksion e transportit publik

Furnizimi i pajisjsve urbane

Pastrimi i deponive te egra

Ndertimi i deponise per mbeturinat komunale

Ndertimi i sistemit te ujesjellesit ne fshatin llace

Ndërtimi i urës në rrugën Tetovë – Brodec

Rekonstruimi i rrugëve nga gropat e ndryshme

Dhe në fund, kryetarje e komunës së Tetovës, e meriton një trëndafil të kuq, për të gjitha këto arritje të pabëra për qytetarë e komunës së Tetovës.

Forumi Rinor i Lëvizjes BESA
13.06.2019

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flevizjabesa.mk%2Fvideos%2F467670117324828%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

besabese