Press konferencë në lidhje me vendimin e gjykatës

Press konferencë në lidhje me vendimin e gjykatës

Të nderuar përfaqësues të mediave, Të nderuar anëtarë dhe simpatizantë të Lëvizjes Besa, Pas një periudhe të vështirë që kaloi Lëvizja Besa, duke u përballur me shumë shpekulime dhe manipulime të drejtuara në adresë të partisë, përfundimisht kjo situatë e…